full16650290
Airco service

Mijn airco werkt niet, wat nu?

Een veel gehoord antwoord is dan: “oh, die moet even bijgevuld worden”. Dit is in veel gevallen een misvatting! Er wordt een aantal zaken over het hoofd gezien.

Dit kan zijn:

- Uw airco kan een lek hebben.
- Uw airco kan een storing hebben.
- Er kan een onderdeel kapot zijn.

In te veel gevallen wordt dus in eerste instantie een airco bijgevuld. Helaas blijkt vaak dat dit niet de oplossing is voor uw probleem. Erger nog, uw airco kan juist nog meer schade oplopen. Om deze problemen voor te zijn heeft autobedrijf Wessels een stappenplan ontwikkeld. De bedoeling is nou juist dat uw airco het wel blijft doen. Dat is wel zo fijn wanneer u op vakantie gaat. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en steeds meer kennis opgedaan. Hierdoor weten wij precies welke onderdelen kwalitatief goed zijn en wat uw airco precies nodig heeft. Ook voor regulier onderhoud van en advies over uw airco kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Hoe werken wij en wat kost het?

Juist om u beter van dienst te kunnen zijn werken wij alleen op afspraak. Zo kunnen wij de tijd nemen voor u en uw auto. Uiteraard mag u daar in eerste instantie bij blijven, zodat wij u precies kunnen uitleggen, dan wel laten zien, waarom uw airco een probleem heeft.

Dan gaan we als volgt te werk:

We stellen een diagnose. Hierbij kunnen talloze oorzaken aan het licht komen, die het probleem van uw airco verklaren. Van simpel tot ingewikkelder. Daarbij gebruiken wij professionele hulpmiddelen en onze jarenlange ervaring, om te achterhalen waarom uw airco niet (goed) werkt. Op het moment dat wij weten waar het probleem vandaan komt en hoe dit te verhelpen, kunnen we overgaan tot reparatie. Dit doen wij altijd in overleg met u. Op (bijna) alle uitgevoerde reparaties geven wij garantie. Vraag naar de voorwaarden.